Truffel Ceremonie Nederland

Verbindt met je hart en intuïtie 


Uniek in de wereld!

Het InnerCave Jaartraject

Het InnerCave Jaartraject is een unieke kans om vol de diepte in te gaan en te werken aan jouw persoonlijke groei en bewustwording. 

Wat kun je verwachten?

 • Persoonlijke & Zakelijke Groei
 • Opruimen van Oude Rommel
 • Meer Voelen, Minder Denken
 • Zelfreflectie en Introspectie
 • Betekenis in het Leven 
 • Meer in verbinding met je hart/ intuïtie 
 • Innerlijke Rust en Emotionele Balans

Het jaartraject
Privé of in Groeps

 • 3 Truffel Ceremonies & Ademwerk ( privé of groep)
  Diepgaande reizen naar het innerlijke zelf om inzichten te vergaren, emotionele blokkades los te laten en persoonlijke transformatie te stimuleren. Elke 4 maanden een ceremonie. Privé of in Groeps verband. Inclusief een verbonden ademreis bij elke truffel ceremonie. Ontdek wat de kracht van ademhalen met je kan doen.

 • Familie of Organisatie Opstellingsdag (groep)
  Een krachtige groeps sessie om dynamieken en patronen in je familie- of zakelijke systemen te verkennen, begrijpen en transformeren.

  Opstellingen is onderdeel van systemisch werken, en dat gaat er van uit dat wij deel uitmaken van verschillende systemen en dat wij daarin onze plek hebben. Als we in een systeem niet op onze plek staan, dan staan we niet volledig in onze kracht en ontstaan er gedragspatronen die ervoor zorgen dat we continue tegen bepaalde dingen aanlopen.

  We maken deel uit van verschillende systemen, zoals op ons werk, in de maatschappij en in ons systeem van herkomst. Ons systeem van herkomst is het belangrijkste systeem en is het systeem van onze bloedlijn, van onze familie, en wordt het familiesysteem genoemd.

 • Van Lijden Naar Leiden
  De weg naar Zelfleiderschap (1 op 1 of groep)
  Een motiverende sessie die je inspireert om vanuit leiderschap te handelen en de regie over je leven en onderneming te nemen. Deze dag staat in het teken van leiderschapsintuïtie.

  We starten met het verkennen van recente gebeurtenissen en ontrafelen de intenties erachter. Via activiteiten herkennen we gedrag en bepalen we wat gewenst is, geleid door de juiste intenties. We reflecteren op gevoelens en gedachten, streven van lijdenschap naar leiderschap.

  De dag focust op bewuste keuzes en het bouwen aan intuïtief leiderschap voor een positieve invloed op onszelf en anderen.


 • Integratie Sessies  (privé of groep)
  Tien persoonlijke, op maat gemaakte integratie sessies om de lessen van de truffel ceremonies te begrijpen en te integreren in je dagelijks leven. We koppelen je aan 1 van onze partners die het beste bij jou persoon past. Deze zullen online en live plaatsvinden. 

 • WhatsApp Contact
  WhatsApp-contact binnen het InnerCave jaartraject biedt directe en laagdrempelige communicatie.

  Het stelt jou in staat om snel vragen te stellen, feedback te geven en ondersteuning te krijgen, waardoor de continuïteit en effectiviteit van het leerproces worden bevorderd. Dit contactmechanisme vergroot de betrokkenheid en biedt een flexibele en real-time manier om jou te begeleiden gedurende het traject.
 • Afsluitings-Event  (Alleen met groep)
  Sluit ons groeps jaartraject in stijl af met een onvergetelijke avond! Geniet van heerlijk eten en laat je dansschoenen aan, want we vieren deze bijzondere reis met de opzwepende beats van Jeff Flohr.

  Een avond vol gezelligheid, goede muziek en samenhorigheid om het jaar op een feestelijke noot af te sluiten. Mis dit niet en laat ons samen dansend de herinneringen van het afgelopen jaar vieren! Een jaar die je nooit meer zal vergeten.

📆  GROEPS JAARTRAJECT
Start: vrijdag 1 maart 2024
5 ondernemers. Nog 3 plekken beschikbaar

Een select groepje zullen samen op avontuur gaan, en dit geeft je de kans om te werken aan alle lagen van je systeem. Van je familie of organisatie-systeem tot je eigen onderbewuste en je persoonlijke groei.

Samen met 5 gelijkgestemde zielen duik je in een gedeelde reis van groei. De dynamiek van de groep biedt niet alleen diverse perspectieven maar ook een diepgaande ondersteuning en verbinding, wat een versterkend effect heeft op de individuele transformatie.

Boek HIER jouw Telefoongesprek met Jeff

Jouw investering € 4247 ,- ex btw*
* Factuur kan op naam van je bedrijf worden gezet

📆 PRIVÉ JAARTRAJECT
Start: elk gewenst moment in overleg

In een op maat gemaakt privé jaartraject is alle aandacht gericht op jouw specifieke behoeften en groeipunten. Dit persoonlijke traject biedt een dieper, individueel afgestemd duik in zelfontdekking en transformatie, met volledige focus op jouw unieke reis.

Boek direct je Telefoongesprek met Jeff HIER

Jouw investering € 5247,-
* Factuur kan op naam van je bedrijf worden gezet


Telefoongesprek met Jeff


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn