Truffel Ceremonie Nederland

Verbindt met je hart en intuïtie 
Video Kick off Call


Wie Zijn Wij?

Welkom in de InnerCave, waar de magie van zelfontdekking tot leven komt. Mijn naam is Jeff Flohr. Half nuchter, half spiritueel. 

Een avontuurlijke ziel die een fijne connectie heeft met de natuur en het innerlijke zelf, maar wel met de benen stevig op de grond.Innerlijk reis InnerCave


Mijn Innerlijke Reis

Mijn reis begon jaren geleden met een levensveranderende truffel ceremonie, die mij inzichten en verlichting bracht die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Het was een openbaring die mijn pad 180 graden veranderde en mij inspireerde om dit vooral te delen met anderen.

Ik heb daarom jaren geleden mijn accountmanagers baan opgezegd. Enorm veel gehoord, gelezen en gedaan.

Een HBO opleiding Levenscoach gevolgd en enorm veel geïnvesteerd in coaches, energetische sessies en veel truffel ceremonies ondergaan. Tevens ben ik mij gaan specialiseren in de kracht van onze ademhaling.

Bij InnerCave geloven we dan ook oprecht in de kracht van bewustwording, zelfontdekking en zelfgenezing door middel van plantmedicijnen.

Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk andere ondernemers te begeleiden met het verkennen van de innerlijke grot, waar je je  ware zelf kan ontmoeten en je kan verbinden met de wereld om je heen.


 

Set & Setting

We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de kracht van plantmedicijnen en psychedelische ervaringen kunt ontdekken.

Het mooie aan mijn 'werk' is dat mijn vrouw Cecile volledig achter mijn missie staat en mij helpt waar nodig. Na veel ceremonies wordt er door haar een heerlijke maaltijd geserveerd en bij een overnachting zul je verrast zijn over je ontbijt, verse eieren van onze kippen en onze heerlijk Cappuccino’s.

Zoals gezegd is het onze missie om jou te gidsen bij het vinden van jouw unieke pad naar innerlijke vrede, heling en bewustzijn.

We nodigen je uit om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw innerlijke schatten.

Voel je welkom en ontdek de magie van de InnerCave - waar de kracht van je onderbewuste en de natuur elkaar ontmoeten en samensmelten tot iets moois.

Jeff & Cecile


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn