Truffel Ceremonie Nederland

Verbindt met je hart en intuïtie 
BOEK HIER JE KICK OFF CALL


Werking Psilocybine

Psilocybine is het werkzame hoofdbestanddeel van de truffel. Truffels zijn psychedelisch.
Het staat erom bekend dat het jou direct in contact brengt met jouw innerlijk weten. Je onderbewustzijn. Zonder al je overtuigingen die je jezelf in het leven hebt aangeleerd.

Magic truffels werden vooral bekend nadat paddo's strafbaar werden gesteld. Truffels vormen een uitzondering op deze wet, omdat alleen het bovengrondse organisme van een psychedelische paddenstoel technisch gezien een paddo is.

In Guatemala zijn truffels al duizenden jaren aanwezig. De indianen gebruikte truffels en paddestoelen tijdens hun rituelen en zij noemde het Teonanácatl (Vlees van de goden)

Psilocybine zorgt er voor dat je hersenen minder snel de 'gebaande paden' volgen: associaties die normaal heel logisch lijken, kunnen dat onder invloed van truffels opeens totaal niet meer zijn.

Hierdoor kun je andere verbanden gaan leggen en tot bijzondere inzichten komen tijdens jouw reis. Truffels kunnen je daarom helpen om diverse thema's aan te kijken en jouw uitdagingen onder ogen te zien.  Denk bijvoorbeeld ook aan verslavingen, fysieke klachten, depressies, angsten, rouw.

Ik zie overigens ook regelmatig reizigers die helemaal geen thema of uitdaging hebben en zichzelf 'gewoon' een dag voor zichzelf gunnen.

Laatst zei een reiziger:
"dit was oprecht een cadeau aan mezelf, even mijn dag en uit mijn wereld stappen''

Zijn Truffels gevaarlijk?

Nee. Truffels zijn zeker niet gevaarlijk. Wel is het aan te raden de ceremonie altijd onder de juiste (mijn:)) begeleiding te doen. Setting, sfeer en vertrouwen in mij zijn daarom zéér belangrijk voor jouw reis en daar zijn wij ons 100% van bewust.
Wij nemen dit ook heel serieus.

Het integreren van nieuwe gevoelens en inzichten gebeuren meestal na de ceremonie, dus daarom wordt er ook vaak gezegd dat het na je reis pas echt gaat beginnen. De ceremonie zie ik dan ook vaak als een kick-off voor je nieuwe leven.


Verwachting

Echter hoe vaak je ook reist. Elke keer is weer anders. Dus je weet nooit wat je mag ontvangen. Het zou  bijvoorbeeld kunnen zijn dat je tijdens jouw reis hallucinatoire beelden mag ontvangen, maar dat hoeft niet.

Je kan ook nieuwe inzichten krijgen. Of allebei. Of allebei niet.
Truffels kunnen je anders naar de wereld laten kijken. Veelal vanuit helicopterview.
Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen. Maar ook dat hoeft niet.

Wat ik hiermee wil zeggen is.. En dat is gelijk het allerbelangrijkste advies..
Heb geen verwachtingen. Het is geen tovenarij, dat al je problemen in 1 klap oplost.

Het kan zeker magisch werken en het kan ook zeker de kickstart voor je nieuwe leven zijn.
Maar ga er open in. Probeer uit je ‘denken’ en ratio te stappen, dan heb je vaak de mooiste reizen.

Meer tips ontvang je na je boeking
HIER 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn