Ontvlam je Innerlijk Vuur
Truffel Ceremonie | Doorbraak Traject | Microdose Challenge | Community | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. 



Categorieën

03/10/2023

Dankbaarheid is als een zachte bries die door ons leven waait

IMG_20230523_104015_758.jpgHet is zo makkelijk om ons te richten op wat we niet hebben, op wat er ontbreekt in ons leven. En we zijn er ook verdomd goed in. Eerst nog wat dingen doen en behalen en dan…. ja dan kunnen we gelukkig zijn.

Maar als we ons richten op wat we wél hebben, als we echt voelen hoeveel we hebben om dankbaar voor te zijn, dan kunnen we een diepe vorm van geluk ervaren.

𝗗𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 is als een zachte bries die door ons leven waait en ons hart vult met warmte en liefde. Het is de zon die doorbreekt op een bewolkte dag en ons herinnert aan de schoonheid van het leven.

𝗗𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 is de meest onderschatte vorm van geluk, omdat het niet wordt gemeten in materiële rijkdom, maar in innerlijke voldoening.
Dus sta even stil. Leg je telefoon even weg en bedenk je eens wat we je allemaal hebt om dankbaar voor te zijn. Kun je het voelen wat je allemaal hebt?

Misschien zijn het de kleine dingen, zoals een kop koffie voor je neus, een knuffel van je geliefde of kind, of de zon die doorbreekt op een bewolkte dag. Kijk naar de natuur om je heen, zie een groep eenden zwemmen in het water.

Of misschien zijn het grotere dingen, zoals je gezondheid, vriendschap, of een liefdevol gezin.

Wat het ook is, laten we ons hart openen voor 𝗱𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 en ons laten vullen met de warmte van deze emotie. Want als we dankbaar zijn voor wat we hebben, dan ervaren we veel meer levensgeluk.

Ik vond het zelf altijd lastig dit oprecht te voelen. Dus heb ik mezelf het aangeleerd door een schrift naast mijn bed te leggen en elke dag voor het slapen gaan op te schrijven waar ik die dag allemaal dankbaar voor ben.

En geloof me hoe kut je dag ook was, er is altijd wel iets waar je dankbaar voor kan zijn.

The Flohr is Yours 🔥

Admin - 10:54:31 | Een opmerking toevoegen


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn