De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 
Plan een belafspraak in


Ruimte Huren?

Ceremonieruimte Huren voor alle vormen van ceremonies? 
(inclusief begeleiding mogelijk)

InnerCave - dé plek voor inspirerende ceremonies en diepgaande innerlijke ontdekkingen. Gelegen in een betoverende omgeving van Oeffelt (onder Nijmegen), bieden wij een unieke ceremonie-ruimte aan voor jouw evenementen. 

Ontdek InnerCave

InnerCave is een sfeervolle en intieme ruimte, doordrenkt met de energie van oude rituelen en moderne helingspraktijken. Onze ruimte is speciaal ontworpen voor ceremonies met magische truffels, ademwerk,  cacao-ceremonies en meer. 

Hier kunnen individuen en groepen tot 8 deelnemers zich volledig onderdompelen in hun innerlijke reis, ondersteund door de veilige en liefdevolle omgeving van de cave. 

Ruimte Huren
voor Jouw Ceremonie of Retreat

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw spirituele bijeenkomst? Inner Cave biedt de mogelijkheid om onze ceremonieruimte te huren voor jouw evenement. Of je nu een ervaren begeleider bent of een nieuwkomer op het gebied van ademwerk, yoga of truffelceremonies, onze ruimte staat tot je beschikking.

Je kunt ons ook inhuren als mede space holders en ademwerk. 

Waarom Inner Cave?

Betoverende Locatie: Gelegen zeer nabij de natuur, biedt InnerCave een rustgevende en inspirerende omgeving voor diepgaand innerlijk werk.

Faciliteiten: Onze ceremonieruimte is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst, inclusief comfortabele matrassen, kussens en dekens en muziek-installatie 

Flexibele Huuropties: We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je de ruimte kunt huren voor een dag of langer, afhankelijk van jouw behoeften.

Professionele Ondersteuning: Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van je ceremonie, met deskundig advies en eventueel mede begeleiding.

Investering 

De InnerCave is beschikbaar voor verhuur aan ervaren en beginnende begeleiders en facilitators 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bekijken of er een match is. 
Je kunt contact opnemen via het formulier op deze pagina. 


Team InnerCaveCeremonieruimte huren
Truffel Cacao en andere ceremonies
Alle Groepstrainingen en sessies


  
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn