De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 
Telefoongesprek met Jeff


Wat is Psilocybine
Psilocybine, een natuurlijke psychoactieve stof, zoals in de psilocybe cubensis-truffels die wij gebruiken, beïnvloedt de serotonine-receptoren in de hersenen. Dit resulteert in veranderde percepties,emoties en visuele waarnemingen. Het begin van jouw paddo reis

Tijdens onze zorgvuldig begeleide plant medicijnen ceremonies oftewel paddo reis, creëren we een veilige omgeving voor diepgaande innerlijke ervaringen. Onze ervaren begeleiders staan klaar om jou te assisteren bij het begrijpen en integreren van je paddo reis. Het doel is het bevorderen van persoonlijke groei, zelfontdekking en emotionele verwerking.

Ontdek de therapeutische mogelijkheden van plantmedicijnen en Psilocybine in een veilige en ondersteunende setting. Meld je aan voor een unieke reis binnenin jezelf en ervaar wat onze innerlijke reizen voor jou kunnen betekenen.

Plantmedicijnen en in het bijzonder Magic Truffels werden vooral bekend nadat paddo's strafbaar werden gesteld. We zeggen ook wel paddo reis, maar we praten eigenlijk over magic truffels. Want truffels vormen een uitzondering op deze wet, omdat alleen het bovengrondse organisme van een psychedelische paddenstoel technisch gezien een paddo is.

In Guatemala zijn truffels al duizenden jaren aanwezig. De indianen gebruikte deze plantmedicijnen tijdens hun rituelen en zij noemde het Teonanácatl (Vlees van de goden)

Is een Paddo Reis Gevaarlijk?
Nee. Psilocybine Truffels zijn zeker niet gevaarlijk. Wel is het aan te raden de ceremonie altijd onder de juiste (onze:)) begeleiding te doen. Setting, sfeer en vertrouwen zijn zéér belangrijk voor jouw reis en daar zijn wij ons 100% van bewust. Wij nemen dit ook heel serieus.

Verwachting
Hoe vaak je ook reist. Elke keer is weer anders. Dus je weet nooit wat je mag ontvangen. Het zou  bijvoorbeeld kunnen zijn dat je tijdens jouw reis hallucinatoire beelden mag ontvangen, maar dat hoeft niet. Je kan ook nieuwe inzichten krijgen. Of allebei. Of allebei niet.

Truffels kunnen je anders naar de wereld laten kijken. Veelal vanuit helicopterview. Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen. Maar ook dat hoeft niet. Wat ik hiermee wil zeggen is.. En dat is gelijk het allerbelangrijkste advies. Heb geen verwachtingen. Het is geen tovenarij, dat al je problemen in 1 klap oplost.

Het kan zeker magisch werken en het kan ook zeker de kickstart voor je nieuwe leven zijn. Maar ga er open in. Probeer uit je ‘denken’ en ratio te stappen, dan heb je vaak de mooiste paddo reizen.

Meer tips ontvang je na je boeking HIER 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn