Onthul je Ware Zelf 
Truffel Ceremonie | Community | Retreats
Telefoongesprek met Jeff


Reviews 
(video en geschreven)

Jonas van der Vlugt

Hans Zomer

Elmar Wouda

Louis Schreef:
Maart 2024 

Wat een perfecte plek om op truffelreis te gaan!!

Zeer goede begeleiding, duidelijke uitleg en een prima dagplan dat opbouwt naar de truffelreis toe. En vooral de muziekkeuze niet vergeten, perfect afgestemd om deze reis te begeleiden 💝 Na de reis niet meteen wegwezen maar begeleiding met eten en duidelijk begaan of je goed genoeg bent om te vertrekken.

Zeker nog een keer naar Innercave toe met mijn vrouw.
Tot snel! 

Louis

Jorrit Schreef: 
Februari 2024

Prachtige ervaring, iets wat ik zeker van plan ben met regelmaat bij Jeff te herhalen. Een reis om nooit te vergeten. Verder is de persoonlijke begeleiding en interesse heel fijn en is de locatie top. Als je iemand zoekt die naast het spirituele ook het nuchtere heeft, look no further.

Mary Schreef:
Januari 2024

Een maand later: realiseer ik me dat ik mezelf het mooiste cadeau heb gegeven.
Is er iedere dag wel iets wat me doet beseffen…ohja!!….

Daarmee zo dankbaar dat ik dit heb gedaan, heb meegemaakt een ervaring rijker ben. Met het team van Innercave was dit de mooiste reis, de mooiste meest intense kippenvel travel ever. De muziek de geluiden de geuren GEWELDIG.

Er zijn geen woorden die uitleggen wat het met je doet. 

Kan alleen maar zeggen….DOEN
met liefde groet Mary 

Richard schreef:
December 2023

Lieve Jeff. Afgelopen vrijdag heb je mij begeleid in mijn reis als grootste scepticus waar het gaat om stimulerende middelen van welke aard ook.

Ik weet nog goed dat we op een zondag in augustus een mooi gesprek hadden waar ik in volle overtuiging zei dat het helemaal niets voor mij was en dat het ook geen toegevoegde waarde voor mij zou hebben om een truffel ceremonie bij te wonen. Maar diezelfde zondag in datzelfde gesprek realiseerde ik me ook hoe ik me al een tijd onbewust heb laten leiden door angst en onzekerheid.

Daar waar ik dacht alles wel goed voor elkaar te hebben en bewust in het leven te staan. Dit was een enorme eyeopener. Hier moest ik iets mee. Toen jij het jaartraject introduceerde intrigeerde me dat meteen. Alleen de 3 truffel  ceremonies vond ik wel een dingetje. Maar ik wilde niet dat mijn angst en onzekerheid de overhand zouden hebben in mijn besluit om het wel of niet te doen. Immers het obstakel is de weg ;-).  Door de informatie op je site, onze gesprekken maar vooral het vertrouwen wat je geeft en staat voor wie jij nu bent had ik het vertrouwen om mijn reis met volle overgave te ondergaan.

Afgelopen vrijdag was het dus zover. Veel reviewers schreven: wat een reis! Ik heb ze allemaal gelezen. Stuk voor stuk mooie verhalen, maar wanneer je het zelf niet hebt ondergaan is het gissen wat dat precies inhoudt…. Maar wat een reis!

Loslaten was duidelijk mijn thema. Als iemand die graag de controle houdt en (over)denkt vond ik het een heftige ervaring. Mooi maar heftig. Op het moment dat het me even teveel werd en angst het dreigde over te nemen was jij er ter ondersteuning. Net op tijd trouwens, want je was naar het toilet. Haha. Ik heb me echter geen moment onveilig gevoeld. Alles klopte.

De wijze waarop je de InnerCave hebt ingericht getuigd van je gevoel voor sfeer en detail. Je muziek keuze is fenomenaal en je zuivere intentie maakt wat je doet pure essentie om maar een ingeving te gebruiken die ik had tijdens mijn reis: Zuivere intentie is de pure essentie.

Op het moment van schrijven is het zondag. Twee dagen na de ceremonie met de playlist van InnerCave klinkend op de achtergrond. Ik voel dat ik ontspannen ben en ervaar een rust die ik lange tijd niet heb ervaren. Er is weer ruimte. Gedachten zijn er wel, maar op dit moment alleen om mijn gevoel woorden te geven.

Er is meer vertrouwen in wat komen gaat zonder te weten wat. Ook lichamelijk lijkt het zijn invloed te hebben. Zolang ik me kan herinneren heb ik last van chronisch ontstoken achillespezen. Op slechte dagen pijnlijk bij elke stap. Ik heb er sinds vrijdag geen last meer van.

Misschien is het een illusie, ik kan in ieder geval de link naar loslaten wel leggen.
Mooi man. Bedankt voor alles Jeff.

Ik hou van jou.
Richard


Sabine schreef:
November 2023

Wat een ervaring, wat een reis en wat een begeleiders!
Door Jeff en Kristel voelde ik me veilig om heel diep te gaan. 

En ik ben 1 van die mensen die nooit iets met plantmedicijnen zou doen.
Het ging als vanzelf. Ik ben zelf een enorme muziekfanaat en ik merkte en weet dat Jeff dit ook is. Dat doet heel veel in je reis, want de muziek was perfect afgestemd en nam me telkens mee nog een laagje dieper.

Ja er is echt een leven voor en na de truffels.
Ik heb mezelf als kleine ik opnieuw geboren laten worden.

Wow. Krachtiger dan dit wordt het niet. En hele mooie inzichten gekregen.
Alles wat ik zag, de reis die ik maakte, was vreemd en grappig en helemaal oke.
Later viel ook alles wat ik had gezien op zijn plek.

Als je een reis gaat maken, doe jezelf een plezier en doe dat in de Innercave van deze lieverd en lieve assistent.

Liefs Bien


Erik-Jan schreef:
Oktober 2023

Mooie magische reis gehad met met mooie inzichten.
En kijk nu terug op de week after...dan voel ik blijheid en een grote kracht vanbinnen!
Jeff thanks voor je begeleiding hierin en ik heb het bij jou als veilig, ontspannen en comfortabel ervaren.

En je plek is schitterend!

De wandeling in het natuurgebied voorafgaand aan de reis zorgde voor een mooie verbinding onderling. Nogmaals bedankt Jeff!


Tina Schreef:
September 2023

Elke truffelreis werkt helend en bevrijdend.
Maar Jeff heeft 2 eigenschappen die de InnerCave reis uniek maken : zijn kracht en kwetsbaarheid nodigt uit om dit ook te kunnen zijn en zijn ervaring als DJ maakt dat de muziek perfect aansluit bij wat nodig is.

Zo creëerde hij magie.
Het was een kado om op deze veilige en bijzondere manier (zonder te veel poespas) naar mijn innerlijke paradijs te gaan.

Dankjewel Jeff

Manuel schreef:
September 2023

Hoe moet ik hier nu woorden aan geven!??

Hoe meer dagen er om gaan, hoe dankbaarder ik ben.
Het is ook zo dat alle inzichten, beelden en tranen alweer heel ver weg voelen.

Ergens is dat jammer, ik voel nog een soort nostalgie van de reis. Maar ik merk vooral verschil.
Er is veel van me afgevallen. Ik voel me lichter en ik merk dat mijn hart meer openstaat.

Een traan rolt makkelijker, ik knuffel intenser met mijn vrouw en kids.

Wie echt wil snappen wat het is, moet het gewoon een keer ondergaan.
Diep naar binnen, daar waar je hoofd het een aantal uren niet voor het zeggen heeft, maar het hart de leiding krijgt.

Ik ben een dankbaar mens en kom zeker weer eens langs Jeff en team.
Alles op zijn tijd.

Dikke hug en veel liefs 

Myckel schreef:
Augustus 2023

Mijn Innerlijke Reis Was Top!

We waren de gelukkigen die zich als eerste groepslichting mochten kronen op deze prachtige plek in Brabant. Jeff wist mij op LinkedIn te boeien en via deze weg heb ik hem dan ook benaderd voor mijn innerlijke reis.

Na een leuk/openhartig telefoongesprek heb ik de stoute schoenen aangetrokken om via de innerCave een verdieping te maken in het zijnsbewustzijn.

De verzorging was top, van A-Z tot in de puntjes.

Muziek die boeit en je tot op het bot en in je ziel weet te raken en te kraken. Hier merk je dat zijn verleden als DJ, hem het talent heeft gegeven om piekfijn aan te voelen wat nodig is om in de juiste sfeer en gedachten te komen.

Kortom een reis om nooit te vergeten….. Gracias Jeff!

Jaimy schreef:
Juli 2023

Deze innerlijk reis gun ik echt iedereen.

Wauw! Wat een ervaring. Geen moment heb ik mij onprettig gevoeld. Jeff is continue bij je en geeft je een heel liefdevol fijn en veilig gevoel. Hij legt alles heel duidelijk uit en begeleid je met prachtige muziek, op geluid is niet bespaard wat echt je reis ten goede komt.

Het is echt een prachtige ervaring en kan iedereen aanraden je te laten begeleiden door Jeff!

Sander schreef:
Juli 2023

Jeff zet iets krachtigs en magisch neer voor diep innerlijk werk. Ieder woord doet de ervaring tekort. Maar ik zal het proberen:

- In contact met de diepste wijsheid die al in je zit
- De meest prachtige ‘attractie’ ooit
- Alles klopte
- Geniaal

Ik zou zeggen: Ga het zelf ervaren.

Hans schreef:
Juli 2023

Wat een reis. Wat een dag

Alles kwam precies bij elkaar zoals het moest zijn.
De begeleiding door Jeff, de inrichting van de Cave, de muziek, het eten.

Jeff, ik ben je onwijs dankbaar voor je liefdevolle aanwezigheid (en je Rotterdamse humor:-)).
Je hebt een geweldige omgeving gecreëerd waarbij ik mij volkomen veilig voelde en daardoor me maximaal open durfde te stellen voor wat het ademwerk en de truffel voor mij in petto had.

En dat was veel. Heel veel!! Dank, dank, dank

Jonas schreef:
Juli 2023

Onvergetelijke Reis!

Ongelofelijke ervaring gehad bij Jeff van de InnerCave!
De opbouw van de dag, de muziek, de verzorgde ruimte het eten naderhand; alles was van een uitmuntende kwaliteit.

Ik neem deze ervaring de rest van mijn leven mee.

Dank dank dank Jeff en team! 

Dianne schreef:
Juni 2023

Jezus wat een Reis!

Vrijdag heb ik mijn eerste (privé) truffel-ceremonie gehad. Voor mij was dit een unieke ervaring om nooit te vergeten. Emotioneel, liefdevol en inspirerend. Zijn, voelen, ondergaan, aangaan, omarmen…

Bij terugkomst in ‘de realiteit’ lang vol verbazing, verwondering liggen navoelen. Jezus, wat een reis, wat een ervaring! Definitely not another day at the  office ;-)

Jeff creëert een omgeving, zowel in zijn persoon als in de ruimte waar de ceremonie plaats vindt, die ik als veilig, geborgen en warm heb ervaren.

De muziek die Jeff draait is ondersteunend aan daar waar jij je bevindt in je proces. Ondersteunende, dragende klanken, inspirerende teksten, en ook ‘gewoon’ enkele fantastische nummers van Nederlandse bodem. Zo zal het prachtige lied Sterren tellen van Stef Bos, voor mij altijd verbonden blijven aan deze ervaring.

Dankbaar!

Mignon schreef:
Juni 2023

Wat een fantastische ervaring!

Gisteren voor het eerst bij Jeff een (privé) ceremonie gedaan.

Jeff was een uitstekende gastheer en zorgde er voor dat het mij aan niets ontbrak.
Doordat ik mij vanaf het eerste moment veilig bij hem voelde, kon ik mij volledig overgeven tijdens mijn reis.

Ik had nooit gedacht dat het zo'n unieke belevenis zou zijn.
Zoals Jeff meerdere malen zei: "je krijgt wat je nodig hebt en wat je aan kunt", dat klopte exact!

Ik gun iedereen deze ervaring. Hier kunnen geen 10 psychologen tegenop.
Ik kom hier zeker weer!

Nogmaals bedankt, Jeff

Donna schreef:
Juni 2023

Je doet wat bij je past

De tijd vliegt, ik wil je laten weten dat ik mijn truffel ceremonie als erg waardevol heb ervaren. Ik weet dat er veel stukken in mezelf zijn die hun plaats mogen krijgen. 

Deze ceremonie heeft mij in dit proces geholpen. De wijze waarop jij dit aanpakt is warm, invoelend en vol humor. Ik heb een prachtige ervaring mogen hebben bij InnerCave. 

De warmte en empathie is voelbaar, jij doet wat bij jou past. Ondanks dat ik het spannend vond heeft deze ceremonie mij nog verder opengesteld voor nieuwe ervaringen.

Elmar schreef:
Mei 2023

Mijn innerlijke reis bij Jeff was een ervaring die al mijn verwachtingen heeft overtroffen

Als een vrij nuchter persoon liep ik als startend ondernemer tegen een aantal innerlijke uitdagingen aan en zocht ik in eerste instantie naar rationele oplossingen. 

Mijn omslagpunt kwam toen ik me realiseerde dat de sleutel tot verandering in mijn onderbewuste lag.

Na het zien van "how to change your mind" op Netflix, besloot ik psilocybine (truffels) een kans te geven. Het toeval (of niet) leidde me naar Jeff en zijn professionaliteit en empathische warme persoonlijkheid gaven me direct vertrouwen.

De ceremonie vond plaats in Jeff's "InnerCave", een rustgevende en warme ruimte. De reis die ik na het innemen van de truffels doormaakte was onbeschrijfelijk, vol zowel serene als uitdagende momenten. Jeff's begeleiding was essentieel, vooral tijdens de spannende momenten. Ik heb me geen moment angstig gevoeld, ondanks dat ik het vooraf erg spannend vond.

De hele ervaring voelde als een bevrijding, alsof ik een last van me af liet vallen. De muziek die Jeff koos vormde de perfecte begeleiding, passend bij elk moment van de reis. Je merkt dat hij vanuit zijn DJ achtergrond veel gevoel voor muziek heeft. We sloten de dag af met een lichte maaltijd en een rustig nagesprek.

Ik ben Jeff ontzettend dankbaar voor deze levensveranderende ervaring en raad hem aan voor iedereen die klaar is voor een soortgelijke reis.

Jeff, je bent een topper!

Yeliz schreef:
April 2023

Wauw

Een aantal weken geleden heb ik de keuze gemaakt om een innerlijke reis te maken middels een truffel ceremonie

Ik ben van nature een alert persoon die veel prikkels van anderen kan voelen.  

Om deze reden heb ik gekozen voor een individuele sessie bij de praktijk van Jeff Flohr.
De reis in mezelf was magistraal met veel pieken en dalen waar ik doorheen ben gegaan. Ik heb het gevoel alsof ik maanden op een wereldreis ben geweest in mezelf en een koffer vol ijkpunten, wijsheden en referenties heb opgedaan waar ik de komende jaren nog uit kan putten.

Jeff heeft me begeleid zoals een uitstekende "ouder"Hij was er op momenten dat ik hem nodig had, en op momenten dat ik er zelf doorheen moest, liet hij me, maar bleef op een afstandje alles monitoren en zorgdragen dat ik okay was.

Een uitstekende begeleider die alles haarfijn aanvoelt  en middels muziek de reis begeleid waardoor het een onvergetelijke ervaring is geworden.

Judith schreef:
April 2023

Een veilig gevoel en een veilige setting, dat is wat er nodig is om een innerlijke reis met truffels aan te durven

En dat is exact wat Jeff en de prachtige ruimte de ‘cave’ je biedt.

Want natuurlijk is het vet spannend om voor je gevoel controle los te laten. Te vertrouwen op dat wat de truffel je biedt. Een diep weten te hebben dat je van een plantmedicijn altijd krijgt wat je nodig hebt en nooit meer dan je aankan. 

En ja, ik ben ook net een mens. En dus vond ik het natuuuuurlijk spannend!

Met de extreem goede begeleiding van Jeff vooraf en tijdens, heb ik me geen moment onveilig gevoeld. Wat ik nodig had, was er op het juiste moment. Of dat nu een vraag beantwoorden was, een warme deken, een tissue tijdens die enorme huilbui of een hand om me door een bepaald stuk heen te loodsen. Dat alles met ondertussen de juiste muziek.

En die maaltijd na de ceremonie? Hemels! Door al deze ingrediënten bij elkaar is mijn reis onvergetelijk geworden.

De ceremonie zelf beschrijven, daar waag ik me niet aan. Zelfs als letter-magiër voor mijn werk, doe ik geen recht aan dat wat ik mocht ervaren tijdens mijn reis. Ervaar het vooral zelf.

Wat ik eraan gehad heb? De ceremonie gaf me inzichten, ik heb stukken kunnen aankijken zodat het kan helen, ik voel rust in mijn lijf en hoofd.

Ook sta ik meer open voor andere perspectieven die ik niet meer zag. Ik mag weer die fladderende vlinder zijn die ik was, maar die ik een beetje was kwijtgeraakt.

Jeff, heel veel dank voor jouw begeleiding en diep respect voor jou hoe jij je opstelt tijdens de reis.

 


Manuel schreef:
Maart 2023

Mijn gevoel had niet beter kunnen zijn!

Na eenmaal de stap te hebben durven zetten voor een nieuwe ervaring in mijn leven ging ik opzoek naar een een veilige omgeving waar ik een truffel ceremonie zou kunnen ondergaan.

Ik passeerde Jeff op het internet en had hier gelijk een goed gevoel bij. Kan niet perse verklaren waarom maar ik luister graag naar m’n gevoel dus heb ik na een telefonisch gesprek met Jeff gelijk een afspraak gemaakt.

Mijn gevoel had niet beter kunnen zijn. Ik werd ontvangen door een eerlijke, warme en empathische man. Dit zorgde gelijk voor een ontspannen sfeer waar ik mij goed bij voelde.
Na een fijn gesprek en een kopje thee begaven wij ons naar de ‘cave’. Een ruimte die met heel veel liefde en gevoel is ingericht om jouw reis zo mooi mogelijk te maken.

De reis die ik onderging was werkelijk magisch en enorm fijn. Mede dankzij de begeleiding van Jeff is dit een ervaring voor mij geweest die altijd bij mij zal blijven.

Ik wil Jeff en zijn vrouw dan ook enorm bedanken voor de gastvrijheid 
en de verrijking die mijn leven nu kent.

Lesley schreef:
Februari 2023

Mijn innerlijke reis was zo waardevol!

Wanneer je besluit om dergelijke ervaring aan te gaan, is het belangrijk dat te kunnen doen in een veilige context zodat je jezelf helemaal kan ontspannen en overgeven.

Jeff is zo iemand die deze veilige en ontspannen context creëert.
Ik heb mezelf op elk moment welkom, veilig en relax gevoeld in de letterlijke ruimte (de 'cave') die met zorg is ingericht én in de psychologische ruimte die Jeff schept met zijn warme gastvrijheid en ondersteunende aanwezigheid.

Dit alles maakte het tot een waardevolle en aangename ervaring.
Voorbij woorden, dank je lieve Jeff!

Daan schreef:
Januari 2023

De bouwstenen van de reis zijn beeld, muziek, Jeff als begenadigd reisleider

Het pogen de ervaring om te zetten in woorden doet eigenlijk geen recht aan de beleving van de ceremonie. Het is een innerlijke reis. Een reis die begint met een goed en laagdrempelig gesprek aan de keukentafel, zich vervolgens verplaatst naar de cave van Jeff en die zich uiteindelijk manifesteert in de binnenkant van je geest.

De bouwstenen van de reis zijn beeld, muziek, Jeff als begenadigd reisleider en natuurlik de truffels zelf. Alles smelt uiteindelijk samen in perfecte symbiose en vormt zich tot het ultieme cadeau aan jezelf.

Het ultieme nu van tijdloosheid, een kakofonie aan emoties en een flipperkast van stilte gevolg door gezelligheid., introversie gevolgd dor high-fiven en kracht gevolgd door kwetsbaarheid.

Ik ben ervan overtuigd dat je een dergelijke reis alleen kan maken als alles klopt en alle ingrediënten daar zijn. En precies dat is de kunst die Jeff beheerst.
Wat was het mindblowing.


Martijn schreef:
December 2022

Nogmaals bedankt voor deze bijzondere dag Jeff

Wat een topgozer ben je.

Een truffel ceremonie nooit van gehoord, wel heel nieuwsgierig. Dus ik kan tijdens deze innerlijke reis bij mijn diepste gevoel komen, zonder dat mijn hoofd daar iets van vindt. Dat wil ik meemaken en dat heb ik dus vandaag gedaan.

Na binnenkomst een fijne ademsessie. Even op totale ruststand. Daarna een mooie intentie neerzetten en dan begint het. Geen besef van tijd, maar vooral genieten en een veilige setting die me er continu aan herinnerd dat het mijn dag is en dat alles wat er ontstaat goed is.

Tijd bestaat even niet, alleen liefde, liefde voor mezelf en voor iedereen die het ontvangen wil. Na een uurtje begint mijn reis. Mijn hoofd vind er nog van alles van, maar uiteindelijk mag ik toegeven aan het intense gevoel en de warme deken(s)😉 die letterlijk en figuurlijk mij beschermen.

Zo af en toe even de ogen open en dan ben ik weer op aarde. Even een kopje thee en dan weer meteen de ogen dicht en de diepte in. Dankbaar voor hetgeen wat ik tegen kom tijdens de reis. Mijn reis en alles is goed.

Zo vertrouwd en volledig op mijn gemak drijf ik dichter naar mezelf. Liefde en dankbaarheid is het enige wat verschijnt. De setting en de muziek laten me in een fijne trance komen. Wauw wat gaaf en onwerkelijk.

Aan het einde van de reis lekker ontwaken en dan een lekker soepje en een heerlijke salade om weer te landen. Dit is een dag die ik iedereen wens.Nu lekker naar bed. Moe maar voldaan. Er is van alles losgemaakt dat mag gaan stromen.
Bedankt Jeff voor de fijne gesprekken en het vertrouwen. Het lachen, maar ook die traan. Maar vooral dat je mij mij liet zijn.

Martijn- uit Eindhoven




 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn