Ontvlam je Innerlijk Vuur
Truffel Ceremonie | Doorbraak Traject | Microdose Challenge | Community | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. 



Categorieën

05/17/2023

Van middelmatige Accountmanager naar Passievolle Gids

IMG_20230523_104015_758.jpg

Drie jaar geleden was ik een redelijk ok mens, maar ik was niet écht gelukkig. En met mijn werk ook niet.  Ik was accountmanager. Ik verdiende wel goed en had een mooie auto, maar ik was gewoon niet goed in sales en vond het new business/ leuren al helemaal niks. Ik bleef toch hangen in mijn baan, tot het product dat ik verkocht naar mijn mening verouderd was en ik ook bijna niks meer verkocht. Het was zwaar. Maar kon ik doen? Ik kon verder niks.

Gelukkig had ik in de weekenden een uitlaatklep als dj in de Rotterdamse clubs, maar ik ontwikkelde daar ook een probleem met alcohol. Ik dronk zelfs de afgelopen 10 jaar dagelijks Wodka Cola Zero, wat uiteindelijk resulteerde in een gewoonte die echt te lang heeft geduurd.

Ik wilde dit patroon wel doorbreken en voelde ook de drang om zakelijk iets anders te gaan doen. Ik wilde iets doen vanuit mijn hart, oprecht en met passie en niet omdat het moest.

Maar ik had echt geen idee wat dat zou kunnen zijn. Ik had ook nog nooit een boek gelezen en was niet eerder bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, dus ik stond op een punt waarop ik echt niet wist welke richting ik op moest.

Het was tijdens die zoektocht dat ik via een klant voor het eerst hoorde over truffel ceremonies en de bijbehorende inzichten die je ervan kon krijgen. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord en het idee om de controle los te laten sprak me niet echt aan op z’n zachts gezegd.

Ik was in mijn leven wel wat gewend qua verschillende soorten drugs (dj leven), maar ik zag niet meteen de waarde in van deze psychedelische ervaring. Ik twijfelde zelfs of ik wel zou gaan, maar de toenmalige gids waarmee ik contact had, overtuigde me om het toch een kans te geven.

En dat was de beste keuze ooit in mijn leven. Tijdens mijn eerste ceremonie met truffels voelde ik me direct al lichter en fijner. Ik werd me bewust van de diepere lagen van mijn bewustzijn en kreeg inzichten die ik nooit eerder had ervaren. Ik voelde een sterke verbondenheid met de wereld om me heen en een diepere innerlijke rust. Mijn zorgen en angsten leken iets te vervagen en ik voelde een diep gevoel van acceptatie en liefde voor mezelf en anderen. Ik voelde ook heel erg. Laat alles los. Alles. Stop met accountmanager te spelen. Stop met dingen moeten. Ga alleen nog maar dingen doen die ik leuk vind en laat uiteindelijk iets ontstaan vanuit wie ik ben. En dat was oprecht het beste inzicht die ik ooit heb gekregen.

Deze ervaring opende een deur naar een nieuwe wereld voor mij. Ik realiseerde me dat er meer was dan alleen het materialistische en oppervlakkige streven naar succes in mijn carrière. Ik voelde een diepe roeping om te groeien, te ontdekken en uiteindelijk anderen te helpen bij hun innerlijke reis. Mijn perceptie van het leven en mijn doelen veranderden compleet. Het was alsof er een sluier werd opgelicht en ik eindelijk begon te begrijpen wat écht belangrijk was.

Na die eerste ceremonie volgden er nog vele reizen, begeleid door dezelfde gids en andere die me overtuigde om de stap te zetten. Ik heb geleerd om de controle zo nu en dan los te mogen laten, om mezelf volledig open te stellen voor de ervaring en de wijsheid van de plantmedicijnen te omarmen. Elke ceremonie bracht nieuwe inzichten, heling en groei. Ik voelde me steeds meer verbonden met mijn ware zelf en mijn innerlijke kracht.

Deze reis heeft mijn leven compleet veranderd. Na bijna drie jaar zonder alcohol te leven, voel ik me gezonder en helderder dan ooit tevoren. Ik ben begonnen met lezen en persoonlijke ontwikkeling, en heb geïnvesteerd in coaching, boeken en een opleiding tot levenscoach. Ik heb in korte tijd zoveel meer bereikt dan ik ooit had durven dromen.

Het is niet altijd makkelijk geweest en nog steeds soms niet, en ik weet dat ik nog steeds aan mezelf zal blijven werken, maar ik voel me oprecht gelukkig met wie ik ben en wat mijn taak is in dit leven. Ik ga de komende jaren duizenden andere mensen begeleiden op hun eigen innerlijke reis, zodat ook zij hun innerlijke licht kunnen ontdekken. Want dat lichtje, dat hebben we allemaal in ons.

Ik ben dankbaar voor de plantmedicijnen en voor de gidsen die me hebben begeleid op dit pad. Ze hebben me geholpen om mijn ware potentieel te ontdekken en mijn leven in een richting te sturen waarvan ik nooit had durven dromen. Mijn verhaal is weliswaar kwetsbaar, maar dat doe ik met een reden. Ik hoop dat het jou inspireert om ook op zoek te gaan naar je ware zelf en je eigen unieke pad te volgen.

Met liefde,
Jeff

Admin - 09:47:56 | Een opmerking toevoegen


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn