Ontvlam je Innerlijk Vuur
Truffel Ceremonie | Doorbraak Traject | Microdose Challenge | Community | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. 



Categorieën

06/14/2023

De enige zekerheid die je hebt, is dat je nooit zekerheid zult hebben.

IMG_20230523_104015_758.jpg

Ondernemen is een avontuur vol onzekerheden. De enige zekerheid die je hebt, is dat je nooit zekerheid zult hebben.
Sommigen schieten van deze gedachte meteen in de paniekstand en kiezen daarom voor loondienst, terwijl anderen 
er beter mee om kunnen gaan. Op dit moment bevind ik me ergens tussen die twee uitersten. Zoals bekend zit ik nu ruim een maand zonder aanvragen sinds ik mijn prijzen heb verhoogd. Van soms wel 7 aanvragen per week ben ik nu in volledige radiostilte beland. En de ceremonies die nog staan waren van voor de verhoging.
Wat wel redelijk loopt zijn de groepen. Want ja… Die zijn goedkoper dan een privé ceremonie. Twee weken geleden schreef ik een post over mijn struggle en dat heb ik geweten. Schijnbaar waren mijn woorden herkenbaar. Wat een overweldiging aan reacties heb ik daarop mogen ontvangen. Heel mooi. Ik heb er zelfs een paar telefoongesprekken aan overgehouden.

Moet wel zeggen dat de meeste gesprekken van mensen waren die mij graag verder wilde helpen… Door hun programma van duizenden Euro’s te volgen. Maar oké…

De meeste mensen en mijn coach zegt dat het NIET door de prijsverhoging komt. Dat er overal een doelgroep voor is. En dat het door mijn energie erachter komt. En de aangekondigde break werd daarom door iedereen toegejuicht.

Nu zijn we inmiddels weer een paar weken verder. Ik heb me wat afzijdig gehouden en meer beziggehouden met mijn vreselijke part-time baan om ook terug naar de basis van mijn bedrijf te gaan. Echter, voor mijn gevoel ben ik nog verder weg dan ik al was.

De teller voor de privé ceremonies staat nog steeds (van gemiddeld 3 per week) op 0.

Ik twijfel zelfs of ik wel op het juiste pad zit. Moet ik me alleen op groepen gaan richten? Terwijl ik de 1 op 1 dagretraites ook supertof vind qua verbinding enzovoort. Moet ik überhaupt wel doorgaan met dit alles, want er moet wel geld worden verdiend. Als de groepen wel ok gaan ineens dan is het toch door de prijs??

Al met al ben ik ondanks na alle fijne adviezen en de break van bijna 2 weken alleen maar verder van mijn pad geraakt. Vertrouwen en geloof zijn de allerbelangrijkste factoren om mijn leven in te richten naar mijn persoonlijke waarden, vrijheid, onafhankelijkheid, maatschappelijke bijdrage en rust. Maar die voel ik nog steeds beide even niet.

Zoals gezegd gaan de groepen ineens wel ok. Wel is er voor 18 augustus iemand wegens medische redenen afgevallen, dus mocht je daarbij willen zijn. Er is dus nog 1 plekje over.

Ik blijf in ieder geval volhouden. Mijn prijzen zijn prima. Mijn doelgroep is fantastisch.

Mooie dag.

Met vastberadenheid,
Jeff

Admin - 13:15:30 | Een opmerking toevoegen


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn