Ontvlam je Innerlijk Vuur
Truffel Ceremonie | Doorbraak Traject | Microdose Challenge | Community | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. 



Categorieën

12/28/2022

Je wordt wat je denkt

cropped-ayahuasca-cup.jpegAlles is energie/trillingen en frequenties. De natuur enz en ook wij.

Dit is geen vaag gezwets maar ook wetenschappelijk meetbaar. Einstein en Tesla hebben dit hebben dit ook vanuit wetenschappelijk onderzoek bevestigd. We zenden dus frequenties/ trillingen uit en ontvangen deze ook weer.

Mijn visie is dan ook dat ons bewustzijn niet in onze hersenen zit, maar iets is van het universum.

Je kan onze hersenen zien als een soort ontvanger zoals een radio. Zend de juiste frequentie uit en je krijgt deze gelijkwaardig retour.

Dat betekent dus dat alles wat je denkt, je gelijkwaardig terugkrijgt. Positieve gedachten hebben een hogere frequentie en negatieve gedachten een lage frequentie.

𝗛𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗶𝘀. 𝗝𝗲 𝗵𝗲𝗯𝘁 𝗲𝗿 𝗱𝘂𝘀 𝗶𝗻𝘃𝗹𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗽!

Denk je echter snel in tekort. Zie je voornamelijk wat je mist in je leven? Ben jij een kei in klagen? Denk je eerder in problemen en angsten? Dan krijg je deze lage frequenties ook gelijkwaardig terug en zul je in de meeste gevallen in een negatieve cirkel blijven hangen.

Denk je echter positief. In oplossingen en vertrouwen (hoge frequentie) dan zullen geluk en voorspoed eerder op je pad verschijnen.

Ben jij goed in visualiseren? Ik niet echt. Althans… Ik ben er door ervaring wat beter in geworden.

Maar waarom visualiseren?

Je kan de kracht van het denken nóg beter inzetten door je eindresultaat voor je te zien. Wat wil je bereiken? Wat is je doel?

Ik visualiseer elke ochtend dat mijn bedrijf floreert als een malle. Ik zie heel veel mensen met blije gezichten de InnerCave verlaten. Ik voel me dankbaar dat ik mijn droom leef. Ik leef vanuit rust, vertrouwen, succes, geluk en draag een serieuze steen bij aan de maatschappij door heel veel mensen te gidsen naar een hoger bewustzijn en meer innerlijke rust. Ik heb plantmedicijnen in NL op de kaart gezet. Ik heb mijn leven helemaal zelf vormgegeven. Ik heb zelf de regie over mijn leven gepakt.

En het belangrijkste. Tijdens deze visualisatie voel ik de vreugde en dankbaarheid. Het lijkt alsof ik het al heb. Ik weet ook dat ik het al heb. Fysiek moet het alleen nog mijn kant opkomen, maar dat is een kwestie van tijd.

Wanneer dan? Geen idee. Dus in de tussentijd geniet ik van mijn reis erna toe. En geniet ik van alles wat er op dit moment in mijn leven aanwezig is.

En zoals je weet. Er zijn ook onzekere momenten bij mij. Momenten dat ik het even niet meer zie. Momenten van verdriet en angst. Maar 1 ding hebben deze allemaal gemeen. Ik besef me dat het golven zijn. Dus ik vertrouw erop dat als ik niet tegen de golf vecht en meebeweeg het vanzelf weer wegebt. En dat is tot nu toe ook steeds het geval geweest.

Wat is jouw doel voor 2022 en wat zou je willen creëren met je mind?

Wellicht kun je wat inspiratie gebruiken en sta je open voor een Truffel Ceremonie (1-op-1)

Jeff
Psychedelic_vox-16.jpeg

Admin - 16:19:54 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.



 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn