Ontvlam je Innerlijk Vuur
Truffel Ceremonie | Doorbraak Traject | Microdose Challenge | Community | BreathworkΒ 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld.Β 



CategorieΓ«n

03/01/2023

Wat heeft Psilocybine voor mij betekent?

IMG_20230523_104015_758.jpg
𝙒𝙖𝙖𝙧𝙀𝙒 π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™£ π™’π™šπ™© 𝙩𝙧π™ͺπ™›π™›π™šπ™‘π™¨?

Heel simpel. Het heeft mijn leven intens veranderd. En niet zo’n beetje ook.

Ik ben na mijn eerste ceremonie van overleven naar leven gegaan. Mijn leven ging elke dag aan me voorbij. Stress op het werk. Daarna sporten, eten en op de bank ploffen, wachtend tot ik naar bed kon. Nu geniet ik van elke dag en ben ik dankbaar dat ik dit leven heb gekregen.

En het belangrijkste. Ik geniet volop van de dingen die ik toen eigenlijk ook al had, maar ik me niet (genoeg) van bewust was. Een oprecht gevoel van dankbaarheid voor het reeds aanwezige in m’n leven is dan ook mijn meest onderschatte geluksgevoel geweest.

Ik ben van werknemer naar ondernemer gegaan. Ik heb mijn passie gevonden en leef elke dag met plezier en vooral vertrouwen (niet altijd) in het opbouwen van mijn bedrijf. En ik sta pas aan het begin.

Ik ben van boosheid naar de buitenwereld naar binnen gegaan. Waarom triggert iets of iemand in de buitenwereld mij? Wat gebeurt daar in mezelf? Waar komt dat vandaan en dient het mij nog?

Ik ben van Netflix naar boeken gegaan. Voor mijn eerste ceremonie had ik nog nooit van mijn leven een boek gelezen. Irritant, niet boeiend en geen geduld voor. Inmiddels verslind ik alle persoonlijke ontwikkelingsboeken bij de vleet.

Ik heb altijd een hekel gehad aan school en na mijn derde ceremonie voelde ik de drang verder te groeien middels een HBO levenscoach opleiding. Na 1 jaar afgestudeerd in 2022.

Ik ben van elke dag alcohol drinken naar geheelonthouder gegaan. Zonder af te kicken was het van de een op andere dag uit mijn systeem. Inmiddels bijna 3 jaar geen druppel meer aangeraakt, zonder enige moeite.

Ik ben van een enorme vleeseter naar semi vegetariΓ«r gegaan. (gevogelte en vis)

Ik ben van een onzeker persoon die dacht eigenlijk niks te kunnen naar een man gegaan die in zichzelf gelooft en vol vertrouwen (bijna) elke dag leeft en ook weet wat er nog voor moois allemaal gaat komen. Er zijn nog steeds af en toe onzekere momenten, maar ook dat is helemaal prima.

Ik heb een enorm krachtige, positieve mindset gekregen en vertrouw volledig op wat er gaat komen.

Ik ben na mijn eerste truffel ceremonies van een redelijk egoΓ―stisch persoon, die eigenlijk meer met zichzelf bezig was, naar iemand gegaan die oprecht de wereld een beetje beter wil maken, door andere het ook te gunnen wat ik zelf heb doorlopen. Al is het maar voor een stukje.

π˜Ώπ™–π™£π™ π™Ÿπ™šπ™¬π™šπ™‘ π™₯π™ͺπ™ͺ𝙧, π™π™šπ™žπ™‘π™žπ™œ π™₯π™‘π™–π™£π™©π™’π™šπ™™π™žπ™˜π™žπ™Ÿπ™£

Welk levensgebied zou jij willen verbeteren?

Admin - 10:45:07 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.



Β 

Β 
Β 
Β 
E-mailen
Bellen
LinkedIn