De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. Categorieën

09/18/2023

Het Is Zover!

IMG_20230523_104015_758.jpgInnerCave Jaartraject Gelanceerd!

Met groot enthousiasme kondigen we vandaag de lancering aan van het InnerCave Jaartraject. Dit programma is geïnspireerd door mijn eigen levensveranderende ervaring na het eerste jaar, waarin ik (door het gebrek eraan) besefte dat begeleiding cruciaal is voor ware groei.

Het InnerCave Jaartraject omvat 3 transformerende truffelceremonies en 10 diepgaande integratie-gesprekken, allemaal gericht op het ontsluiten van het volle potentieel.

Ik ben gediplomeerd levenscoach dus ik zou er voor kunnen kiezen om (voor hier financiële) het gehele traject zelf te doen, maar ik geloof in verbinding, samenwerken en de lange termijn.

Daarom ben ik een klein, select groepje van vijf coaches om mij heen aan het verzamelen. Je krijgt als coach de kans om de 10 integratie-gesprekken voor jouw zijn rekening te nemen, wat zorgt voor een diepgaande en persoonlijke aanpak. Ik zal bij elke cliënt aanvoelen welke coach er bij haar of hem past. En die coach mag het gehele traject aangaan met de cliënt.

We geloven ook dat een synergetische samenwerking van twee kanten komt. We zullen niet alleen 10 integratie-gesprekken vanuit InnerCave aanbieden, maar verwachten ook dat jij je programma aanpast om optionele truffel ceremonies in de vorm van een jaartraject te omvatten.

Dit creëert een win-win-win situatie voor jou, voor ons en vooral voor onze cliënten.

Dus ik verwacht toewijding, want dit jaartraject is een project waarin ik met heel mijn hart geloof. En het is niet alleen een kans om samen te werken, maar ook om jouw eigen praktijk te verrijken met nog meer diepgang.

Jaarlijks zullen we evalueren of deze samenwerking voor beide partijen vruchtbaar en bevredigend is.

De eerste InnerTribe coach is inmiddels een feit. Namelijk Sander de Zwart.
En ik ben daar enorm trots op als de bekende Pauw 🦚 Sander is allereerst een mooi mens en enorm bewust en kan zeer diep bij mensen naar binnen gaan en grote shifts bewerkstelligen.

De komende week staan meerdere gesprekken gepland. Als jij ook klaar bent om all-in te gaan en lid te worden van de InnerTribe community, stuur me dan een bericht.

Laten we samen diepe transformaties mogelijk maken!
Jeff

Admin - 17:29:21 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn