De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 

BLOGS


Bijna wekelijks worden hier de nieuwste blogs geplaatst. Alles wat ons bezighoudt wordt gedeeld. Categorieën

11/06/2023

Nu wordt het verwarrend…

Deze week heb ik weer een waardevolle les geleerd. Ik ben iemand die altijd streeft naar het leveren van kwaliteit en het goed doen in alles wat ik onderneem, en dat is natuurlijk een prima eigenschap.

Mijn taak hier is om andere zielen te begeleiden bij het activeren van hun innerlijk vuur, zodat ook zij krachtige en liefdevolle strijders kunnen worden.

Echter, deze week besefte ik dat je soms ook té graag kan willen. Ik heb een agenda op de website staan met zeker 40 verschillende beschikbare data tot en met eind januari 2024. Maar ja, iedereen is druk en soms willen mensen terecht de vraag bij mij neerleggen of het ook mogelijk is om een datum te kiezen die niet in de agenda staat. Tuurlijk, geen probleem, dacht ik. Ik wilde iedereen tegemoetkomen en flexibel zijn.

Daarom heb ik bijvoorbeeld voor 21 december een extra groep ingelast omdat dit jaar alles vol zit. Top! Maar helaas kon hij/ zij toch niet de 21e, maar liever de 16e met een nieuwe groep. Toen kwam er weer iemand bij voor 16e. Dat leek ook prima! Maar toch kon er achteraf iemand toch liever niet op de 16e. Kon dat dan naar de 21e? Uh ja, dacht ik. Maar diegene die op de 21e wilde, wist het toch niet zeker. Uhh.. Nu ben ik hem kwijt.. Heb ik nu 1 extra groep. Of 2? Wie kunnen er nu zeker weten en op welke datum? Ik was het spoor even bijster.

Dit werd verwarrend en niet alleen voor mijn lieve reizigers, maar zeker ook voor mij. En wiens “schuld “was dat? Juist… Die van mij.. 100%.

Mijn wens om het iedereen naar de zin te maken, zorgde voor verwarring en onduidelijkheid. Dus heb ik direct de streep getrokken. We gaan 21 december een extra groep organiseren. Dus wil je dit jaar nog komen reizen met een klein groepje gelijkgestemde ondernemers, voel je welkom op de 21e en anders op één van de aangegeven data op de website.

En als je in de gewenste maand qua datum niks kan vinden dan, dan hoop ik dat er voor een andere maand er wel iets tussen zit voor je.

En voor de mensen die onderdeel uitmaakte van de verwarrende week. Dank voor jullie meedenken en begrip en mijn oprechte excuses voor de verwarring.

Ik kan niet wachten jullie in de Cave te ontmoeten 🙏🔥❤️
Herkenbaar?

The Flohr is Yours
Jeff 🍄IMG_20230523_104015_758.jpg

Admin - 15:35:20 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn