De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 

Meest gestelde vragen

We krijgen de meeste uiteenlopende vragen.
Dit zijn de meest gestelde:

Kan het wel als ik het tè spannend vind?
Ja! Dan juist. Als dit nieuw voor je is, is het logisch dat je het spannend vind. Zelfs voor de ervaren reiziger is dat ok. Je zul je vast afvragen of je de controle wel durft los te laten. En dat is nu net waarom je het zo moeten komen doen. De truffel kan je namelijk laten zien dat het oké is om soms alles los te laten. Je hoeft niet bang te zijn dat je ‘erin blijft hangen’ of dat je persoonlijkheid erdoor verandert. Als dat gebeurt is het ten goede. Je bent volkomen veilig.

Hoe bereid ik me voor?
Je krijgt van ons een dieet-advies. Hierin dien je je tenminste 48 uur voor de ceremonie aan te houden. Ook ontvang je van ons andere voorbereidingstips, zoals onder andere. Leef vooral rustig naar de ceremonie toe. Zoek in de week voor je ceremonie vaker de natuur op. Denk na over je intentie.

Kan ik een badtrip krijgen?
Nee. Onze ervaring leert dat je met de juiste begeleiding géén badtrip kan krijgen.
Maar let op. Het kan het wel zwaar zijn. Je kan bijvoorbeeld weggestopte angsten voelen. Door je hierin juist over te geven aan het gevoel en te focussen op de ademhaling, houden we het samen onder controle.

Kan ik naar huis rijden?
Ja en nee. Je kan altijd naar huis rijden. Maar we adviseren toch om te blijven overnachten. Dat kan bij ons in het gastenverblijf, maar er zijn hier in de buurt ook genoeg B&B mogelijkheden. Mocht je toch naar huis willen rijden dan kan dat pas als we het daar beide over eens zijn. 

Privé reis of groep?
Dat hangt ervan af. Met een groep is de groepsdynamiek supertof, maar een privéreis draait 100% om jou. Jouw thema wordt dan ook uitgebreider besproken. En als je bijvoorbeeld een heel zorgzaam persoon die te snel voor iedereen wil zorgen dan is een privé ceremonie ook aan te raden. 

Truffels of Ayehuasca?
Truffels zijn mentaal en lichamelijk minder heftig dan Ayahuasca en tóch zorgen ze voor een zeer diepe reis. Truffels zijn perfect als dit nieuw voor je is. Maar belangrijk. Het is niet iets wat  je zomaar even doet. Het is een serieuze aangelegenheid en wij nemen plantmedicijnen heel serieus en dat verwachten we van jou ook.

Telefoongesprek met Jeff
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn