De Beste Truffel Ceremonie
Truffel Ceremonie | Gratis Microdosing | Community  | Breathwork 


Team InnerCave

Welkom in de InnerCave, waar de magie van zelfontdekking tot leven komtJeff Flohr 
Jeff Flohr, eigenaar van InnerCave, tevens jouw innerlijke reisleider. Half nuchter, half spiritueel. Een gevoelige avontuurlijke ziel die een fijne connectie heeft met de natuur en het innerlijke zelf, maar wel met de benen stevig op de grond. Samen met zijn vrouw Cecile en twee dochters van 6 & 9 leven zij hun droom in het pittoreske Oeffelt. (onder Nijmegen)

Jeffs reis begon jaren geleden na een levensveranderende truffel ceremonie, die hem inzichten en verlichting bracht die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Het was een openbaring die zijn pad 180 graden veranderde en hem inspireerde om dit vooral te delen met anderen.

Daarom geloven we bij InnerCave oprecht in de kracht van bewustwording, zelfontdekking en zelfgenezing door middel van plantmedicijnen.

Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk andere te begeleiden met het verkennen van de innerlijke grot, waar je je  ware zelf kan ontmoeten en je kan verbinden met de wereld om je heen.Kathrin Hundt

Een begeleidster met passie en liefde en een diepe verbinding met spirituele groei. Dankzij haar liefdevolle en zorgzame aanpak biedt ze een veilige en ondersteunende omgeving tijdens de ceremonies. Kathrin is regelmatig aanwezig als mede begeleidster van de groeps ceremonies.


 

Telefoongesprek met Jeff
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn